Monday, October 11, 2010

lagi 4bulan! dah tiba masa untuk serius!


aku dulu penah ada seorang kawan ni. tapi dah terputus hubungan dengan dia.

tak tau nak contact cemane. jadinya, harap dia baca blog aku ni :)

nak say congrazt kat dia sebab dia dah jadi seorang ayah. besar sungguh tanggungjawab itu. harap dia mampu menggalasnya.

(ayat tv1 ;p)

tulis pendek pendek je. yang penting, ingatan, kan? ;)


skang ni kat ofis, sume ceruk die letak bunting shape up ni. hahah.

tersedak rase nak pergi lunch :D aku dah join dah contest ni - 2 weeks kena makan cereal nestle ni (dorang kasi) plus leh join FF slama 2 minggu tu for free. ngeh ngeh. tu yang best tu. leh berkenalan dengan instructor ensem exercise kasi kurus ;p

stat kames ni. bole ke pagi ngan malam makan benda alah ni je ek?? harap bole. uh uh. nak voucher nike sorang 1000 hengget.. leh kasi kasut futsal kat RR. hehe baik tak nak kasi kat tunang kalo menang? ;p cehhh stat pon belum lagi dah berangan nak menang kan? hahaha


3 comments:

sHa said...

macam mana nak join contest ni yer?

mun-e said...

sha: yg ni company punya contest heee

paan said...

join rancangan jejak kasih , kot2 leh jumpa balik..hehe

wah , dah nak bernikah rupanya , doakan semoga berbahgia hendaknye..amin..

Entri terbaru ->Uninstall Software Dengan Bijak