Wednesday, October 6, 2010

intan-atikah


pagi tadi, aku nak sms officemate ku name intan ;p same name dengan si nenet kat rumah tu.

aku type la "intan, arini breakfast kat bawah nak?"

pastu send, cari nama intan sekali terrrrrselect "intan-atikah" instead of "intan yaacub". hahah. intan-atikah itu rumet nya si nenet. dlu die kasi no fon rumet die sebab phone die rosak. pastu aku save as intan-atikah sebab nanti confuse sape pulak la atikah ni kann hehe

argh malu jek salah send ;p pastu si atikah ni reply balik then ktorang msj msj la sume skali aku dah cakap la aku ni kakak intan sume pastu die kate

"oooo yg ada blog tu ek"

kahkah

kepada atikah, kawannya intan ;p soriiii salah send. hiks. comel sekali rasenya di recognize sebagai kakak intan yang ada blog


:D

No comments: