Thursday, October 21, 2010

how i celebrate my 26th birthday ;p








heheh.

semalam besday saya. semalam, saya dan tunang saya amek cuti. tradisi since last year - cuti time besday saya ;p neway, besday saya dan RR dekat dekat je. kami sama sama bintang libra. hee

semalam, ajak RR main ice skating kat sunway piramid. ngeee. sama sama festime main ice skating. tapi RR sangat tererrrrrr. 10 minit je dah terer leh gerak ke tengah dah. hohoho.

maka, layan je lah gambar ehhhh~ ;p

sangat suke baju kambing biri biri yang ku beli khas untuk sambut besday. kehkeh ;p

cak! hehe. cantik kan glove tu. beli kat situ.

oh ya. weekdays harganya 15 sekali masuk. campur glove tu 8 ringgit. kalo ade stokin bawak je la sendiri kalo takde leh beli kat situ. hee.

sarung skate (kan?) bukan sebut kasut kan? hahah

amboi amboi si terer niiiiii.. kemain lagi. padahal awal awal dalam hati aku dah berazam nak tunjuk terer kat dia. tapiiiiiiii lepas satu jam baru aku terer. kahkahkah. selama tu dok kepit kepit je la kat tepi. hahaha


dah abes terer la tu ;p

sekaliiiiiiiiiii hahahahahaha. gelak gelak gelak :D

ehem ehem giliran saya pulak ;p

fewitttttttttt ;p tapi kan rekod aku jatuh = sekali. RR = 3 kali hahah. ke lebih?? ;p


best tauuu main ice skating ni. korang gi la tryyyyy heheh

eh tetiba dah gambar selingan ;p

lepas dah penat main ice skating , kami pon makan melantak kat ayam penyet ekspress. perghhhh sedap!!

aduhhhh dah la lapar ni. T_T

jemput makan semuaaaaaa ;p


thanx bucuk kerana menghadiahkan saya Ipod touch baru yang berkamera itu yang ber 32G yang menjadi idaman kalbu saya sejak sebulan yang lepas. hikhik.

sangat terharu dengan hadiah itu :')

nasib baik tak pergi beli lagi. heheh.

muahhhhhhhh!

2 comments:

dd dudu said...

muneee nak gelak tgk biri2 tu bole x... cam gemuk je, hihiihihi

tetibe tingat kat si putih.. oh~

mun-e said...

haha sila sila :P

comel kann aku sukaaaa. heheh. die ade 2 versi tau dd, satu biri2 satu lagi rabbit mcm nini punya patung arnab tu. hahah.

beli kat applemint JJ w.maju heheh