Sunday, October 10, 2010

hari ni best sangat! :D


hari ni aku catat sejarah g wayang tengok ceta tamil :D

vavavaaaaaaaa haha. Enthiran. best gilaaaaaaa! serius best! terhibur sangat. isk memang best la. lagi best dari ceta melayu lawak bodo. (statement berani kerat kuku ;p)

pelakonnya: Rajinikanth (otai niiiii) ngan aishwarya rai yang cun heheh

RR yang beli tiket. dia siap tanya dulu ada subtitle tak? yela kanggg menggagau plak kannn kalo takde subtitle. hehe. pastu time nak tunggu bole masuk tu tengok ramai indian kat situ. hoo.

RR siap kasi warning cakap jangan gelak over. takut nanti ktorang gelak kat part yang tak lawak bagi dorang. hahah. tapiiii ceta tu memang kelakar abes. aku tak bole nak control gelak. hahah. terhibur sangat laaaaaaa. terhiburrrrr sangat. aaaaaaa~~ pasni leh la layan ceta tamil lagi. hikhik. bebaloi sangat duit. tak membazir pon :p

ceta dia pasal Rajinikanth ni adalah professor. Aishwarya plak adalah girlfren nya. Rajinikanth ni dia cipta robot. untuk membantu manusia. robot tu kire muka sebijik dengan dia la. name die Chitti. hehe. tapi last2 sebab professor lagi sorang ni dengki dengan Rajinikanth, akhirnya tetiba Chitti jadi jahat pula. die punya cip kena tukar dengan cip program yang memprogram kan die untuk membunuh. hoooo.

nak tau cerita selanjutnya?? pegi la layan sendiri. hikhik.

pastu kan bila kuar dari wayang kannnn, ade sorang budak kecik ni. india la. comellllll. india yang kulit putih. tetiba kan die terpa kat aku. hihihi. asek pandang jek muka aku. haha. sampai mak dia tarik ajak pergi pon die sempat pusing sambil lambai tangan cakap "byeeee" :D so cuteeeee. hehe.

untuk RR. "jangan marahhh i ade peminat u" =p

mungkin sebab tudung ni kot tetiba ade peminat gitu. wahhhhh

okay, pasni bole pakai lagi :D

eh ceta tak abes lagi ni. haha. lepas tengok wayang kan ktorg jalan2 kat wangsa walk tu. pastu kannn tetiba bahu RR kena tepuk dengan sumone.

oh oh abang dia rupanya. nasib kami bukan tengah buat benda pelik pelik :D

lepas tu skali lagi jumpa time nak lintas jalan nak g kfc. tapi mereka sefamily dalam keta la nak balik dah. heheh. pastu time kat kfc ternampak kawan UPM plak. si hafiz aka penyapu ;p . tapi aku malas la nak g tegur. sebab die tengah discussion kot tak kose nak g tegur ;p

lepas tu... tetiba ajak RR g jalan TAR. nak beli kain untuk mak along angah intan untuk di pakai time majlis nikah ku dan majlis sanding ku. heeeeeee.

alhamdulillah.. setel 1 benda . hikhik.

ohh hari ni memang best sangat laaaaa. ^-^

p/s: macih tunang saya sebab merelakan diri mengheret kaki ke hulur ke hilir time saya pilih kain ;p sian dia ya mesti penat :)


2 comments:

nizamsani said...

wo.best ye.
nak downloadlah macam ni.

rosealley said...

ko membuatkan aku teringin nak tengok cite tamil!!aku mmg minat rajnikanth nih, haha, tp xpenah tengok kat wayang la