Friday, October 15, 2010

hari ini hari jadi adik saya - Nur Intan Marlyny


hari ini hari jadi adik saya - Nur Intan Marlyny

dulu adik saya ni baik je. tapi entah kenapa sejak die dah grad dah duduk rumah hari hari dia membebel kat saya. agaknya sebab kakak nya ini memang pemalas piang kot hahah padan muka

tapi ketahuilah adikku. kakak mu ini dah duduk rumah 3 tahun dah. penat sudah nak buat keja rumah. sementelah ko berada di rumah pekate ko amek alih tugas tugas aku ni supaya bole aku focus kat benda benda lain seperti "blogging, facebooking dannn twittering"

panggggg terus kena lempang keh keh keh

gurau2 je jangan marah ;p

hari jadi intan hari ni. dan ahad ni dia bakal konvo. hadiah hari jadi terhebat buat diri dia sendiri kan? nak nak pula die bakal konvo dengan 1st class! wow~ UTP kot~~ kos engineering lagi.. memang hebat la kan :P

semoga adikku sentiasa di lindungi Allah dan dirahmati hidup serta amalannya. Ya Allah kau permudahkan lah haluan hidup adikku dan kurnia kan dia kesihatan serta rezeki yang mencukupi. temukan jodohnya dengan lelaki sebaik baik insannnn amin

aku salu cakap dengan dia "abes la ko.. laki baik2 dah makin pupus skang" hahaha saje takut kan die. heh heh.

happy birthday nenet! we are so proud of u! :)

2 comments:

mumun si missrivebell said...

Happy birthday Intan payong eh silap!! Intan Marlyny..
Fuh tak pelik pun die 1st class bcoz die sedari dulu memang hebat!! hehe

p/s: bagi chance intan naik lif tekan butang sket haha

Nur Intan Marlyny Bt Abd Majid said...

Waa,,moon~~ mane ko jmpe blog akak aku yg sorang nie? hehe...Alhamdulillah,rezeki sume tu..

Kak Wati: Hehe,,thanks alot my dear sis! wanna make surprise for all of u ahad nie,nantikan yee