Wednesday, October 20, 2010

hari ini 20/10/2010 :)




Alhamdulillah.. umor sudah menginjak setahun lagi. 26 =)

Selamat hari jadi kepada diri sendiri. semoga panjang umor, cukup rezeki, dipermudahkan jalan hidup, menjadi insan yang lebih baik dari sebelum ini, dan semoga sentiasa di bawah lindungan Yang Maha Esa.

Semoga diri ini lebih dekat kepada Penciptanya. Semoga diri ini tidak akan melupakanNya. AMIN.

***************************************************


okay dah abes ucapan hari jadi untuk diri sendiri ;p hari ni tarikh yang cantik kan? 20102010. tarikh di mana aku jadikan benchmark untuk aku menempuh hidup sebagai seorang isteri ;p tapi nampaknya tak kesampaian lah.

ingat nak buat HIV test hari ni. tapi rase tak sempat jugak. kehkeh. comel tak fikir sebab tak dapat kawen arini maka nak ganti dengan HIV test? ;p

nanti aku update lagi malam kang. tentang "ape jeeeeee si birthday girl ni buat arini?? siap cuti lagi tu. kelasssssss"

ngeh ngeh

daaa. Assalamualaikum ;)


4 comments:

Ezzan Yusop said...

happy birthday kak muni!! ;p

mun-e said...

tengkiu adik ezzan!!! ;p

veesakura said...

epy besday muni!!!

Mia-Ina said...

epi besday to muni