Tuesday, October 26, 2010

fir dan tony romassss


tadi gi makan kat tony romas... dengan fir dan asbennya mizu. heheh.

pssst sebenarnya aku cuti arini :P

fir dan mizu.. suwit kapel ;)

ini kan. rasenya seperti cekodok bawang. hahah. sebenarnya ia adalah bawang yang di celup sedikit tepung. sedap!!!!!!!

gelas ini sangat besar. 2 kali ganda tinggi dari iPod ku. (siap ukur. kehkeh) bole refill lagi tu hoo


ini.. tulang rusuk lembu kot. manissss :)

ini adalah pemusnah diet ku. hahahaha.

team diet ku, kalo berat kite timbang esok tak menjanjikan pengurangan yang di harapkan, sila maaf kan daku ya! hikhik


muni dan fir

seronooook sangat borak lama lama tadi kan fir? rase macam baru je semalam ko pindah dari DTM. masih terbayang huzz menangis time hantar ko kat keta time tu :P dan aku pon rase macam baru semalam aku last day kat DTM jugak. rase sekejap sangat.

tapi sebenarnya almost 11months dah. hmmmm.

masa sangat pantas berlalu. tapi harap persahabatan kita masih kekal di hati.

cewah ayat novel plak petang2 ni. hikhik.

anyway, tadi nak bayar. pastu fir cakap, die belanja. sebab besday ku last week. yayyyy! mekasih fir. thanx tauuuuuu :) happy sangat sangat. huhu.

hmmm esok dah kembali ke kehidupan masing masing macam biase. tsk tsk.


No comments: