Saturday, October 2, 2010

esok pagi pagi..


esok 7 suku pagi kena ada kat putra taman jaya dah. prepare barang awal2 sume untuk nak ber treasure hunt esok ;p

ehh muni napa tak tido lagi?!! pukul 1 lebih dah ni?!!

hikhik sebab muni terpakse bukak laptop balik check google maps cemane nak g taman jaya tu ikut federal highway ;p esok jadik driver angkut budak2 lain skali kumpul dekat ofis.. soo kang tak tau jalan kang driver kena disalahkan pulak

hahahaha

ok dah bye. doakan team ktorang dapat 1st prize eh ;p 2K tu. bahagi 4 sorang 500 leh topup untuk kawen :D aminnnnn hehe

1 comment:

Mia-Ina said...

semoga berjaya mun..adarezki lbh, dpt top up