Saturday, October 9, 2010

enthiran dan syria


esok mebi layan ceta tamil - enthiran ;p

RR la ni. ajak tengok ceta tamil ni. ceta ni pasal robot. tapi aku tak pasti sangat sinopsis die cemane. hehe.

festime nak tengok ceta tamil ni :D

ehem ehem. tadi rembat tudung syria yang murah kat giant. pastu sampai2 rumah jek terus try. hahah.


ada okay kah? ;p (sila jawab dalam hati masing masing je ya! hahah)

esok nak pakai lah time kuar hehe. kalo RR kate okay jek so bole la pakai lagi pasni hihihi. tapi kan macam tak bole pecaya jugak die punya "OK" tu. aritu aku tanya tudung senget ke tak, die cakap "OK jek"

sekaliiiiiii dah jalan sane sini tetiba tengok cermin, uhhh senget OKKKKKK.

haha.


No comments: