Tuesday, October 12, 2010

contest comel ;p


lawak betul petang tadi. team ktorg tengah bincang bincang pasal fitness contest yang nak stat kames ni. sebab dapat emel kata ade cash prize jugak tu. wahwahhh. hehe.

tengah bincang2 sekali si A tetiba kate laparrrrrrr. then fine la.

aku pon tinggalkan pc. pergi kat tempat orang lain kejap yang berdekatan dengan pintu. borak borak borak. tetiba nampak kelibat si A yang nampak aku jek tetiba beliau terus sorokkan diri di belakang pintu.

hahahaha.

motif beliau nak main suruk suruk sebab nampak aku???

harus lah sebab beliau tengah ngunyah roti sosej sambil pegang bekas polistrin! kakakaka. lawak betul la si A

:D

p/s: uh excited nak berdiet same2 kawan2 ofis. comel je kan ade challenge camni kat ofis ? :P tak sabar nak masuk FF jugak. tapi aku yakin mesti tergelak gelak je nanti bukan nak exercise! hahaha


gambar awal tahun ;p

No comments: