Wednesday, October 13, 2010

birthday intan - bukan si nenet


arini besday my dearest colleagues - intan namenya ;p

pagi pagi lagi sampai sampai jek aku dah wish dia dah nyanyi happy birthday dalam bahasa mandarin. heheh.

"zhu ni sheng ri kuai le..
zhu ni sheng ri kuai le
zhu ni sheng ri kuai le intannnnnnn
zhu ni sheng ri kuai leeeeeeeee"

sila nyanyi dengan nada lagu slamat hari jadi! hahaha

soo pe lagiiii. lunch time ke KFC la kami. birthday girl nak belanja. (ayak abes la bila dah stat tradisi belanja time besday macam ni. dah la besday aku next week. sebbaik aku dah amek cuti awal awal. ngehngeh :P)

dari kiri - si birthday girl, si sooooon to be birthday girl and former birthday girl. hahah.

yang paling ensem tu tak tau la available lagi ke tak. kehkeh!

macih intan belanja kfc! ^^

yang kelakar kan. petang tadi ade briefing pasal contest loose weight yang stat esok. pastu time orang tu bagi contoh makanan yang berat, tetiba terkuar gambar KFC.

kakakaka. sakit perut ktorang gelak sebab baru lepas makan KFC. dangggg! :D

pastu kan bole tak time nak masuk training room tu dengar briefing, instructor fitness first dok beratur kiri kanan jalan. konon2 menyambut ktorang la. maluuuuuuu je. i segan u. nasib baik laaa aku ni kategori kecik jugak la compare dengan orang lain yang join - tak la malu sangatttt, bisik hati kecik nurani ku :p

tak sabar nak masuk FF esok. yeahhhhh ^^

No comments: