Thursday, September 23, 2010

today was a fairytale...


dialog:-

fiancee: tingin satey. ptg ni satey capital cafe jommmmm. huhu
fiance: ok. boleh.

maka, ke capital cafe lah kami petang tadi lepas waktu kerja =P sempat lalu kat Guess sogo tu. tetiba dah terjumpa handbag idaman. hahah. sempat lagi tuuuu. uh cepatlah 26hb, hari gaji RR ;p

dialog: ape pandang pandang? nak ke? ;p

nyum nyummmmm :D

hari tu fafau and family bukak posa kat sini tauuuu mase time hujung hujung posa hari tu. die ade upload dalam fan page die. heheh.

eh, gi la terjah FB ku. aku share link video perkahwinan anak arwah tan sri sm nasimuddin.. pengasas Naza Group tu. gilaaaaaaa suwit nya wedding dia.. siap ade bersiram. siap ada dayang2 lelaki.. sebijik macam perkahwinan puteri raja. lagi best dari weddding mawi ekin (motif?? ;p)

syoknyaaaaaaaaaaa

aku tengok sambil bergenang air mata. motiffff nak feeling lebih??? hahaha

haishhh. suka la tengok orang bernikah. emmm. rasa macam ade rama rama bahagia terbang dalam hati.

No comments: