Monday, September 27, 2010

tentang hal kawen..


arini besday nya RR ;p perlu ke ulang lagi sekali? haha perluuuuuuu :D

aku memang tak sempat nak prepare pape. uhuuu. bz ngan program raya + hunting pakej kawen + fotografer laaa

since RR lagi la 2kali ganda busy nya dari aku, jadi aku la yang survey. lagipun die susah la. kat rumah takde intenet, kat ofis sume kena blok ;p kami kan mangse ofis blok blok :D bagus jugak aku yang survey sebab aku memang cari sume yang dekat2 ngan rumah je. haha. malas nak pening kepala amek yg jauh2 =P

walaupun bajet nya takde pon sgt sebenarnya. kumpul sikit sikit dari duit gaji. aritu dah beli cincin kawen, jam ngan perfume utk die so skang stop kejap nak kumpul duit balik. hahaha. gitu lah care ku ;p

kalo bole takmo takmo takmo membazir. syg nya duit tu kalo belanja berlebihan just utk 1 hari punye majlis.

bagi ku majlis yg sempurna terletak pada pengurusan dan aturcara majlis yg teratur. bukan pada pakej kawen yg mahal. kalo mahal pon bukan orang tahu. kalo murah pon orang tak tahu jugak. kahkahkah.

tak mau demi nak puaskan nafsu sendiri akan susahkan orang lain terutama mak ayah dan tunang. tak mau macam tu. tak suka macam tu. hehe.

sehari je majlis nya. yang penting org yg dtg selesa, makan pon sedap ;) itu yang paling utama =)

3 comments:

Mama Hanim said...

btul tu.. x baik membazir kan..

mun-e said...

sedekah lagi baik dari membazir ;p

miss mumun said...

Mumun ada kazen yg ada amek pict for wedding.
tp die freelance jer la..
Student lg.. Akak kawen berapa hb?