Monday, September 20, 2010

selamat kembali ke ofis heee


dah sampai office dengan selamat. tiada insiden lupa jalan mahupun lupa dok tingkat bape. cume ade sedikit ragu ragu je mase nak tekan lift ;p

yeahh mulakan hari ni dengan cek emel. hoho banyak gilakkk emel -.-

ok la.. azam baru lepas raya ni ialah nak lebih rajin ;p dan datang awal macam bulan posa. heheh.

till then, cayok cayok korang!! jangan malas malas ;)

p/s: to along ku, cable camera ko still dalam beg ku. hihihi.

2 comments:

pestisid said...

selamat kembali ke opis dan selamat hari raya, maaf zahir batin..tetibe nak komen pasal mak mentua..jgn risau muni. slow2 mula beramah mesra, aku dulu cmtu gak sbb mak mentua aku tu pendiam smpai aku x tau nak cakap ape....tp lepas kawin baru tau rupenye dia x pendiam pon hakhak.

sori pegi komen entry lain plak..hehe

mun-e said...

slamat hari raya juga lisaaa heheh

oo yekeeee. risau la. mak mertua aku tu peramah orangnya. jadi aku pon kena jd peramah dpn die. tapi takut x jadi peramah, takut jadi gedik je nanti hahaha

pape pon lama lama mesti ok la kan heheeee risau x bertempat aku ni ;p