Monday, September 20, 2010

satu dua tiga perkara.. hehe


satu - baru td aku g surau, nak solat. pastu cek, tengok2 beg telekung dah kena kebas orang! uuu! die tinggalkan je sejadah di situ. memang beg tu isi bedak dan sejadah je sebab telekung bawak balik untuk basuh huhu. jahatnyaaaa, beg je pon nak curi ke?

tapi harap2 kalo orang tu just nak pinjam sebab takde beg nak isi telekung die kot2 die nak bawak balik basuh ke, so die letakkan balik nanti. syg ooooo. beg tu, huzz kasi dulu mase nak
pindah keja. isinya die kasi tabung keropi. huuu.

dua - baru perasan discount voucher bernilai 30 hengget dari parkson dah expired on 12sept aritu! huaaa rugiiiiii. voucher tu dapat sebab beli jam hantarannya RR aritu. alaaa rugii.. agak2 RR marah/bebel tak sebab terlepas voucher tu? ;p mesti la takkkk. RR itu sangat cool lagi baik. hehe.

tiga - arini dtg ofis bukan ade kerja lagi pon. sume dah setel dah. maka, aku cuma clean up kan je folder2 yang bersepah2 dalam pc ku ni. pasni nak susun projek folder kasi kemas dan teratur. hoho.

okay, cukup lah 3 dulu ya ;p nanti sambung lagi. heeeee.

No comments: