Wednesday, September 29, 2010

run bebeh run!



sape penah join treasure hunt??

yang ku tahu penah join, cik huzz lah. hehe. boleh g terjah blog die kalo nak tau ;p

sabtu ni company ku anjur kan treasure hunt tapi naik LRT. haha. tadi ade briefing. perghhh susah siot die bagi penerangan pasal clue2 soalan.

dia akan bagi soalan pada kite. pastu kite kena cari jawapan time naik LRT. maksudnya mase dekat atas LRT tu kite kena pandang kiri kanan dekat signboard / bangunan / papan tanda bla bla bla untuk cari jawapan.

jawapannya ade pada benda2 aku sebut tadi tu time naik LRT. hahaha. dah la LRT gerak lajuuuuuu :D

takpe, kite tunggu sabtu ni. agak excited jugak la aku ni sebab 1st time join treasure hunt versi dewasa macam neh ;p harap harap dalam 20 soalan tu, ada la satu dapat jawab dengan betul. hahaha. macam susah je :D


2 comments:

dd dudu said...

gud luck! ngeeeee

veesakura said...

bunyi mcm menarik! gudluck!