Tuesday, September 7, 2010

plan baekkkkkk punyaaa


nyesal ;p

nyesal tak amek cuti esok!

aaaaa!

esok lepas kerja.. plan nya balik kampung malam esok.
tapi si adik bagi cadangan, balik kampung petang juga. bukak puasa on da way.
ni mesti die nak ajak berbuka kat RnR seremban la tuuu. hohoh.
adakah dia tak tau, petang esok harus la jam?!!

manakan dia tahuuu sebab dia bukan driver. akakkkkk jugak jadi driver nya. heheh.

tak sabarrrr nak balik kampung esok. balik malam malam, syiok! sejuuuuk je. pastu, perlukah mention buat sejuta kali nya pasal pelita-pelita kat rumah rumah sepanjang ulu bendul tu?? perlukah menkasi dd jeles??? eh dd pulak ;p sebenarnya nak kasi along ku jeles. huahuahua.

tapi okay jugak tu idea bukak posa kat highway. thrillllll pe ;p

okay nenet, set arrrrrr ;D

standby selimut awal awal dalam keta.. drive malam kannnn harus la cejuk!!! huhuhuuuu. nenet, tolong jemur sampai kering tau selimut ku tadi tu. dah letak dalam mesin basuh dah. heheheee.

haaa nenet, ko bawak selimut ko sendiri arrrrrr. bukan ko tak tahu, kakakmu ini tak suka share selimut ngan orang lainnnn. nak nak yang tido ganassss macam ko.

ngeh ngeh ngeh

1 comment:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

sikit pun aku x jelesss... aku lebih risaukan ko berdua je ngan intan balik! perempuan...bahaya okey!! ko jgn nak suke2 sgt! drive elok2...