Thursday, September 16, 2010

ok owwwwww


ok owwww

aku bloghopping ke blog blog b2b pehtu, terrrrclick la ke link fotografer.. pehtuuuu, terrrrrrtengok tarikh2 yang dah di book. sekaliiiiiii ade yang dah book dah tarikh yang sama dengan tarikh kawen ku yang lagi 5 bulan 3 minggu 5 hari itu.

ngangangaaaaaa

aku pulaaa masih tak book mana mana pakej pengantin pon lagi.

ngangangangaaaaaa

;p

terus ketaq lutut rase nak ajak RR g survey malam ni jugak. hahaha.

mak kate, makcik catering yang die book tu nak kenalkan kawan die yang ade pakej kawen2 ni, leh dapat harga murah katenya. hohooo. tetiba rasa macam nak suruh mak contact makcik tu sekarang jugak! padahal before ni jual mahal sebab konon kononnya nak cari yang dekat dekat dengan rumah ni je ;p (kawannya itu kat shah alam kottt)

agagagaga

semalam, abg fotografer along ku datang rumah serahkan album kawen nya, pehtu, saje la suruh along ku tanya ke availability abg fotografer yang masih single sape nak bf pandai snap gambar meh la hantar resume itu.. macam dah tak available je lagi!

agagagaga

T____T

alaa takpe laa.. relax laaa.. cool bebeh cooooooollllll ;p


No comments: