Sunday, September 5, 2010

misi memburu baju raya part 2. hikhik


cop! apesal aku tiga hari berturut turut pergi jalan TAR tapi takde jumpa artis ponnnnnnn??? aritu ezzan jumpa ekin mawi tu (alaa yang tu tak eran kalo jumpa pon.. wahhhhhhhh stetment berlagak skali jumpa tah tah ko yang teruja gila haha ;p) pastu kat fesbuk fafau pulak die bukak posa kat capital cafe yang ku sukai itu.. uuuu nak jumpa fafauuuu

siang tadi lepas buat entry misi memburu baju raya part 1. hikhik tuuu, aku pon terus siap siap mandi semuaaaa.. terus menuju ke sentul. uikss ke sentul kenapakah? bukan ke nak beli baju raya kat sogo? hohohoooooo

ke sentul sebab nak park kat situ, pergi naik lrt saje. hikhik. malas nak drive ke sane.. harus lah sebab nak jimat duit. asek bayar parking je. abes laaaa duit raya acik macam ni.. haha.

sampai sampai, terus je lompat ke tingkat 2 tu haaaaa. terus belek baju yang dah aim dah pon aritu. tapi tak sempat nak test sebab nak magrib dah mase tu. lagipun tunang saya kate baju tu macam corak harimau. roarrrrrrr! takut tak? ;p

harimau tak harimau. amek saiz M dengan L, terus gi try. heh heh. sekali L sangat besarrrrrr (eceh) M pulak ngam ngam ho jeeee. confirm lepas kawen tak bole pakai dah baju tu. yelaa lepas kawen, membesar itu suatu janji yang pasti. agagaga. so redha je la kalo muat pakai baju tu selama 6 bulan je. hehe.

yang pasti, amek saiz kecik kecik ni, adikku atau kakak ku tak bole laaa nak pinjam. kahkah. motif kedekut???? ;p panggggg~ ;D

lepas dah amek baju tu, jalan ke jalan TAR pula. cari tudung ade awning kaler oren saiz L untuk emak ku. punya la lamaaaa nak jumpa. huhuhu. ade tu, dah jumpa. tapi harga tak logik. mahal pula. so jalan la lagi. sampai kebas kebas kaki. huhuu. last2 lepas sejam kotttt baru jumpa. haishhh.

pastu cari tudung ku pula. pon same. kuar masuk kuar masuk. last last malas ah. pinjam je la tudung mak nanti ;p

gigih betul sorang sorang gi lagi jalan TAR tu nak cari baju raya dengan tudung. hahah. tunang mu mane? beliau tak ikut kah?

tunang ku surrender awal awal ;p kaki nya kebas akibat berjalan satu hari suntuk semalam. haha. kasihan. aku juga yang masih gigih walaupun kebas kebas kaki..

sebab apa???

harus lah sebab aku ABC! kehkehkeh ;p

p/s: ade jumpa tudung bawal yang ade sulam sulam di kepala tu.. tapi rasenya macam harga kat online lagi murah kottt.. hoho

1 comment:

dd dudu said...

muniii gigihnyaa heheeee

nanti nak tgk baju harimau yukkk

p/s -- x cari tudung corak harimau ke? hehe x kelaka