Sunday, September 5, 2010

memburu cincin kawen part 2. cewah


hikhik. sudah memiliki cincin kawen ^^

ya betul seperti kate lisa dan kate kate orang kat kedai emas.. kalo nak cincin ade diamond, memang semua guna emas 750. kalo emas 916 susah nak ikat diamond. memang emas 916 lebih berharga laaa dari 750 kannn.. tapi takpe lah. sebab untuk cincin kawen, aku nak diamond yang bersinar sinar la pulak kannn..

cincin tunang dengan cincin risik adalah emas 916..

tadi gi beli cincin kat habib kat alpha angle... okay la situ, diskaun 50%. kalo kat habib semua house diskaun 40% jek. heheh. tapi last last bukan beli pon design idaman, beli design yang lain. hahah. biase lahhh, cepat berubah hati. hahah.

yang pastiiiii, lepas ni memang tutup mata tak ingin dah pandang / cari / google pasal cincin kawen lagi. uhhh tak nak rase adenya perasaan tamak kalo lihat cincin lain lebih meletup gituuu hoho..

so pasni, google pasal cincin kawen untuk RR jek sebab untuk dia tak beli lagi. hehe..

emm so far.. design cincin lelaki yang cantik adalah di emas sri pinang dan habib je.. poh kong ngan wah chan, design cincin laki emm biase biase jekkkk... tapi yang kat sri pinang dengan habib tu harga nya leh tahan laaa. lagi mahal dari cincin aku. hohohoooooo

p/s: tadi memang pilih saiz besar sikit sebab takut nanti lepas kawen tetiba jari mengembang kang tak dapat sarung cincin huwaaa menangis haku ;D


No comments: