Sunday, September 26, 2010

mee kari kontroversi ;p


uh sangat bz la skang. takde masa nak update blog panjang panjang. cewah poyo ;p

semalam dah kecoh satu dunia pasal jamuan raya taman rumahku. hakhak. promote mee kari emakku ;p nampaknya, promotan berjayaaaa haha. takde la.. dekat fesbuk jemput dengan ayat "kawan2.. sape2 nak beraya rumah ku (kalo ade niat la kan ;p) plesssss dtg esok. 3-6 pm. hehehe. ade mee kari ooooo. terbaeeeeekkk punya :P ples ples ples kamu sila dtg :D inform dulu tau. thanx! ♥"

maknenya jemput yang memang ade niat nak beraya.. heee.. so kalo ade niat nak beraya tu, datang la sabtu tu. sebab time tu la macam2 jenis makanan ada. kalo ko datang hari lain, saya hidang serdak biskuit aje lah. hihihi.

so, kite tengok sapa yang kenaaaaaa :D

comelnya emak ku ;p

amal - kawan serumah masa kerja kat putrajaya dulu. kecik je orangnya. single lagi available. sape nak??? tapi hanya terbuka untuk yang beriman saja tau ;p

bakal hot mama ;p aku paling risau kalo ciare tak dapat rase mee kari emakku. sebab die pregnant kannn rase bersalah kalo die tak dapat. haha. sebbaik dapat ;p

kak ina and familyyyyy. hehe. mekacih kak ina kerana sudi datang. abg din kate "misi weekend ni, nak makan free" hahah


muah kat dania ;p

jiran jiran ;) yang pakcik baju belang tu orang kuat lhdn tuh ;p hasni kenal? :D

makanan.. dannnnn makanan :D


last sekali.......

mee kari kontroversi. hahah.

aku dah siap siap test makan dulu dah sebaik je dah siap masak ;p uhhh lapar. okay dah thanx bye. heheh. oh lupaaaa.. dd ngan keri pon ade datang tapi dorang sampai pukul 8 malam, aku pon dah tukar pakai tshirt dah ;p so tiada gambar. hikhik.

dd, gambar mee kari itu untuk mu ;p

4 comments:

dd dudu said...

hehe x besnyee x de gambar aku ;p

ciare (^_^)v said...

masih teringat2 kesedapan mee kari ^__^

miss mumun said...

bg gambar jer? slurrpp.. mcm sedap jer..

mun-e said...

dd dudu: hikhik. sori dd, muni comot mase tu. auwwww (gedik je ;p)

ciare: ^__^ jugakkkk ;p

miss mumun: intan tak jemput dtg rumah ke aritu? hee