Saturday, September 18, 2010

masih lagi susah hati ;p

kantoi compact powder bercapuk kehkeh (makanan sume mak masak, nescafe dengan kopi tu jeeee i buat ;p)

ini lah rupe perempuan yang tak reti nak bersembang dengan bakal mertua tu.. bajet ayu kononnnnn. ayu ke bisu??? huahua

dah agak dah, bila ceta kat along ku confirm kena marah. hahah. alaaa dia tu ok laaa. dia dah lama kenal ngan mertua diaa. dah kamceng sangat dahhh. aku ni, baru 2nd time mata betentang mata. kasi can la ;p ala still ade ruang nak improve ape.

heheh.

uuuuu. pasni nak calling calling lahhh. nanti dah kawen tak la kekok sangat kot. heee. haishhh susah betul hati aku ni tahu. masalah besar ni bagi ku. huhuhu.

yelaaaaa. nak masuk family orang lain. harus kite ikut rentak dia. kan kan? dah la aku ni tak suka kalo orang tak reti bawak diri ;p rupenya bukan senang nak bawak diri ek??? hoho.

nak suruh aku pandai bergaul tu memang take time. tapi, kalo nak suruh mengedik tu anytime bole jeeee. wakaka.

aaaaaaa. susah hati susah hati. huhuuuuuu. harap2 mama mertua ngan papa mertua okay je tak de bisik bisik dalam hati ke apa. wuwuwuuuu. harap harap, dorang anggap bakal menantu dorang ni "pemalu"

(pemalu la sangatttttt padahallllll festime jumpa anak dorang, berani kottt :D)

neway, suara ayah nya RR sangat rock lah ;p me loikeeeee ;p

4 comments:

Ainul said...

mula-mula je.lama-lama ok la.cuma jgn sombong & rajin2 bertanya kt mertua & adik-beradik ipar.InsyaALLAH nanti ok la.

mun-e said...

mekacih ainul.. ahuk ahuk

Mia-Ina said...

mia pun mcm2 gak ms mula2x mai rumah tunang...mmg jenis x reti sembang rancak...takat2x tanya khabar leh la...pepun, mia mulakan dulu dgn berkwn rapat dgn kakak ipar keluarga tunang & adik2x ppuannya agar akak leh msk dgn keluarga tunang..mgkn dgn cara ni leh bantu agar kte x rs kekok lps nikah t

mun-e said...

itu la, dgn kakak ipar n abg ipar ok.. sbb salu jumpe.. hehe. thnx 4 ur advice ;)