Sunday, September 26, 2010

kochima jade mattress


mulai malam ni nak try tido atas tilam jed ni ;p

uiks bukan beli semata mata tilam ni tau tapi emak ku dapat hadiah. mula letak kat bilik mak, pastu tak pakai. letak bilik intan. pastu intan kate badan die sakit tido atas jed hahah jadi skang aku nak gune.

Benefits:
:: Removes Toxins
:: Burns Calories and Control Weight
:: Increase Blood Circulation and Strengthens Cardiovascular System
:: Eases Joint Pain and Stiffness
:: Improves the Immune System
:: Improves Skin
:: Reduces Stress and Fatigue

Suitable for the following people:
:: Suffering Fatigue both Mentally and Physically
:: Suffering From Pains
:: Beauty Devotees
:: Old people/Elderly

benefit dapat dari intenet tah betul ke tak :D takpeeee kite tengok dpt ke tak control weight tu ;p

mula dari malam ni ek :D


3 comments:

miss mumun said...

Mumun baru sekali test tido atas nie.. sebab itu tilam parent saya.. huahuahua.. bagus katanya.. Tapi memang best la..

mun-e said...

hai miss mumun kawan intan. heee

best mmg best tp sakit badan terkena batu2 jed tu hihi

miss mumun said...

aah kawan intan..
saje dtg menyemak2 kat sini..
Mumun dok atas tilam nie pun berguling2.. tamor asa batu kat satu tempat jer.. panas.. thriller sket letak no 5.. haha