Tuesday, September 28, 2010

kami adalah pasangan libra ;)


hehe sempat tak sempat beli present untuk birthday boy (boy ke??? :p) akhirnya sempat jugak beli. hikhik.
segalanya mudah dengan sogo- daa macam tagline sogo daaaaaa.. hikhik

sooooogo (sebut dengan nada lagu tema sogo) ;p

present inside ;p cuba teka hadiah apa?? ;p

nasib baik memang ade pen terselit dalam beg kerja. kalo tak tu, sanggup gi beli pen baru uuu ;p

camwhore sementara tunggu birthday boy (boy ke? hikhik) abes kerja.


tadaaaaaaaa. tinjau jangan tak tinjauuuu ye cik abg. ;p

nak harap ade iphone4 kat dalam tu memang tak dapat la yek. hehe. tapi ok la tu dapat salah satu function dalam iphone4 tu. =P

my husband to be.. u are my bestfriend, my partner, my advisor, my love..

semoga dikurniakan kesihatan yang baik, di panjangkan umur dan kite akan berbahagia sampai ke anak cucu daaaaaan cicit. hikhik. over ;p


No comments: