Monday, September 20, 2010

jumpa baby syafiyyah aleesya ^^


ahad 19september 2010

hari terakhir cuti before masuk kerja balik ;) janji janji dengan cik huzz.. nak pergi melawat baby aleesya sebab tak tengok tengok lagi si tecik ni sejak die dilahirkan.. sambil2 tu jalan raya laaa di rumah baru ibu aleesya.. hehe

ohh bukan pergi dengan RR tapi pergi dengan along ku yang katenya "jijah time aku kawen tunang sume die datang" tapi along ku tsilap, time die kawen jijah tak datang laaaaaa. hahah. confuse majlis kawen die dengan majlis tunang ku la tuuuu ;p tapi jijah memang rajin datang rumah pon kalo ade kenduri (pecuma mak mertua die skali dengan kakak ipar :p) tapi bukan die jeee. hampir semua ex-ofismate ku kotttttt. heheh.

bagus kannnnnn ^^

macih sumeeeeee ^^

suami jijah sempat bertanya "man tak ikut ke?"

kekekeke sejak bila nama RR tukar jadi man pulakkk ;p

alololoooo alongku tengah prektis kalo dapat baby girl ;p

behaaaave je budak tecik ni ^^ okay je walaupun auntie muni kekok pegang ;p

baru masuk 2 bulan dah pandai pandang camera... bagus2 ade potensi ni ;p potensi apa?? potensi pangai mcm auntie muni suka snap gambar sendiri kekeke

caaaaayang ie ^^

eh auntie muni suka la tudung niiiiii awning die nampak kemas nampak kurus muka ku jadinya ;p

dah la murahhhhh sepuloh hengget je kat pasar tani greenwood.. "promote" :D (p pasar dulu before pergi tengok aleesya.. kantoi beli tudung terus pakai ngeh ngeh)

kannn terus muka auntie muni nampak kurus pipi nya ;p nak jugak tu pgg kaki baby ;p

last skali gambar ramai ramai suruh asben jijah snap ;p

oh yaa jijah masak nasi lemak ngan ayam goreng. hikhik. nasi lemak ke3 dalam minggu yang sama. hari isnin, hari sabtu dan hari ahad :D memang mantop lah ;p tengkiu jijah ;)

aleesyaaaaaa nanti kite jumpa lagi ehhhhh.. nanti auntie muni kawen, aleesya datang tau tauuuu. muahhh. caaaayang ie. muahhhhhh :-*


No comments: