Tuesday, September 14, 2010

jalan raya kat batang kali :)


raya ke 5 kan arini??

tapi napa macam tak ramai je lagi kat blog ni. aku dah boring dah memekak kat fesbuk. hahah. mesti insan yang tensen dengan aku yang salu update status kat fesbuk bertambah tambah tensen. muahaha. lantak la.. ade i kesah?? ;p

nah gambar smalam g beraya kat batang kali :)

cuba cari makhluk cun tersembunyi ;p (bluerkkkk ;P)

dengan mak long pregnant 3 bulan :) besar eh yut die? kembar kottttttt aminnnnnn ;p

tak faham napa nak amek gambar dengan pokok betik.. haihhhh

cantikkan landskap rumah pakcik ni? tu yang bantai amek gambar + buat macam rumah sendiri tu hikhik


ade senapang rumah diaaaaa.. tatut takk?? ;p

snap gambar ni supaya nak buat gaun pengantin nanti leh rujuk. har har har tak lawak ;p

neway, ini adalah rumah level dua pupu kepada emak kalo tak silap.. hehe

2 comments:

surney hasniey said...

ko tengah beraya lagi ker????


aku dah bosan gilerr kat ofis ni...arini stat keje, tapi takde keje nak dibuat...buhsannn!!!

mun-e said...

a'a hasni.. aku amek cuti seminggu. hikhik

nak relaksss kat rumah puas puas.