Wednesday, September 29, 2010

jahat budak jahat ;p


keh keh keh aku memang jahat ;p uh update blog sementara tunggu tetamu datang beraya kat rumah ni. huhu lapaaaaar. tapi ade orang datang la pula. terpakse tahan nak makan kejap T__T

tadi kan, masuk fesbuk pastu tengok laa ade orang tag nama RR kat satu album ni. gambar time bukak posa aritu ramai ramai.

nape aku kate aku jahat? :D hahah

tengok la muka RR tu.. tak senyum langsung.

muahahaha

tahu sebab apa??? ;p

sebab mase tu la aku majuk dengan die yang time anniversary kitorang tuuuuuu. hahah. hari tu, petang tu tetiba aku ajak die kate nak bukak posa same same. yelaa anniversary kottt. wlpn dah kasi hadiah lebih awal tapi mesti la nak celebrate jugak (pompuan ngade mmg camni ;p)

masalahnya die dah janji dengan kawan2 futsal die ni laaa nak bukak posa same2.

aku pon apa lagiiiiiiii. amek kesempatan la merajuk. hakhakhak.

suka tauuuu buat die dalam keadaan serba salah walaupun tahu nanti last last aku juga yang sakit hati sendiri =D

memangggg die pergi jugak bukak posa ngan kawan kawan dia tu. dah janji kannnnn. pastu, mendapat laaa nak pujuk si mulut muncung sedepa ni ;p

sonok kannn buat pasangan kite serba salah camni?? muahahah. yee saya memang jahat ;p tapi tak leh buat selalu la. (eh bukan salu je ke buat? ;p)

------- update selepas 10minit---------

ohh kesian pulak tengok muka RR mase ni. huhuhu. ampunkan saya, bb. huhuuu. raya aji kena mintak maaf balik nih ;p