Wednesday, September 8, 2010

im supposed to be happy....... right?


tetiba gementar nak sambut raya kali ni..

what if, ini raya terakhir ku?
what if, ini raya terakhir buat orang orang di sekelilingku?

dan terfikir jugak ini raya terakhir sebagai seorang gadis yang single mingle.. tahun depan, mesti dah tak sama.......

tetiba tadi cakap kat along, tahun depan jom la join raya kat bidor (rumah RR) pastu kena tempelak dengan along sebab aritu eksyen sangat dengan dia, marah dia kate sebok bila die cakap nak datang raya kat bidor.. hoho

emm rase tak best tetiba.. nak call RR la kejap..

wuuuu


No comments: