Thursday, September 16, 2010

jalan raya kat seremban :)


hari ni gi jalan raya kat seremban, ikut highway LEKAS yang sememangnya LEKAS ;p jimat pulak tu. jimat rm2.20 kot..

cume yang tak best nya sebab time balik, nak kuar kat area cheras kajang tu macam slow sikit la.. kalo time ari keja ikut situ confirm jam. hehe.

jumpa encik encik sotong ni dekat rumah sedara belah mak.. hehe.

anaknya keja CIMB, agaknya dia la kottt yang bawak balik sotong ni ke rumah. hik hik. cute jeeee

dengan along ku dan perut berisi baby 3 bulan ;p

ok dah tu je. esok, saya cuti lagi. wiwiwiiiiiiii. pastu isnin depan masuk keja, dah 20hb dah. yay! keja 5 hari pastu dah gaji dah, tu yang syiok tu.

bulan ni rase macam kejap je la kan? bagus bagus ;p


No comments: