Monday, September 13, 2010

hantaran.



time posa aritu.. kami dah beli dah beberapa hantaran untuk majlis kawen yang lagi 5bulan, 4 minggu, 1 hari itu. hahah.

jommm cekidaut ape jeee yang dah di beli :D

untuk cik murniwati kesayangan encik rizal ridzuan hikhik-

- perfume
- jam tangan
- baju kurung
- ?
- ?
- ?
- ?

untuk encik rizal ridzuan kesayangan cik murniwati alololooooo (panggggg kena lempang sedas. hahah)

- perfume
- jam tangan
- ?
- ?
- ?
- ?
- ?
- ?
- ?

keh keh. banyak lagi nak kena beli. untuk ku yang masih belum di beli ialah handbeg bonia (eh kenapa letak jenama terus?? :D) and aku request untuk nak telekung lagi. hehe. taknak kasutttt sebab tak berbaloi je kasut jadi hantaran sebab aku jenis kaki ganasss. pakai 2 hari confirm dah calar calar kat depan. hoho.

untuk RR pulak.. lagi 4 benda kena beli.. yang standard laaaa. nak kasi iPhone, tak mampu pulak ;p - kasut, seluar, baju, toiletries.. and satu lagi tak tau nak kasi ape ;p camera? wuaaaa takde duit. hahah. takpe, susah2 kang letak coklat sudahhh hehe. takpe kan bie.. kan kannnnn.. bie kan baik ;p


gambar hiasan jeee ;p

2 comments:

dd dudu said...

muniiiii aku daa balik :D

mun-e said...

yayyy dd dah balikkkk :D