Wednesday, September 22, 2010

bukak quotation lagi ;p


semalam.. ade sedara belah mak, eh sedara ke ek? ke jiran sekampung kot. tak kesah la tu janji sedara islam ;p

beliau lelaki. datang sorang sorang je. confuse aku laki-sorang2-datangrumahberaya :D

rupenya, mak kate beliau duda. before ni punya 2 orang isteri tapi dah cerai 2-2 dah. mak kate lagi, beliau tengah cari calon isteri. mak juga kate, beliau kayaaaaaaaa. punya syarikat import eksportttttt. mak juga berkata yang beliau seorang kaya yang alimmmmm. punya cita cita nak bukak sekolah agama.

motif mak bercerita sambil mata bersinar sinar????

ooooo lupa mak ade sorang lagi anak bujang perempuan yang masih single lagi available.

hahahahah.

adikku intan umor 23 tahun ni.
si duda tapi kaya lagi alim itu 37.

okay la tuuuuu ;p

hahahaa matik laaa aku kena marah dengan intan lepas ni :D


3 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

erk...utk intan ke utk anak pakcik 3D? tadik mak call aku tanya waniiiii....motipsssssssssss?????????????

mun-e said...

hahaha anak pakcik 3D kottttt

intan tu selingan jeeeeee

tp intan tu tadi mcm suka pula

tiba2 die berkate "mak, kite serahkan kat mak sape je jodoh kite"

motif intan tetiba kate begituuuuuuu????


kakakakka

Nur Intan Marlyny Bt Abd Majid said...

pukkkkkkkk...suke suki ko jeeeeee