Friday, September 24, 2010

bila nak pandai masak mcm mak nieeee???


tadikan... aku menggofer kan diri nak masak ikan masak sambal ;p tapi bukan sambal yg ade bawang tu ni sambal kering. blend cili kering , bawang merah, bawang putih pastu masuk asam keping je. takde bawang besar tu.

pastu mak kate "mane minyak nyaaaaa?? tak cukup minyak niiii. tengok pon tau sambal dia tak masak"

hahahaha

tapi aku rase sedap jek ;p

aci kan nak kate air tangan sendiri sedap? ;p

ada lagi 5 bulan 2 minggu 4 hari untuk aku at least masak secare confident! hohohoh. RR tu aku tak risau sangat, aku risau kat mama die sebenarnya.. agagagaga


p/s: sape datang jamuan kat rumah ku esok, yang confirm ade ketupat palas, rendang ayam, mee kari err lain2 tak pasti lagi :p beriya promote mee kari mak aku ni. hahahaha. tapi seyes sedap mee kari emak ku. pecaya lah ;)

3 comments:

Ainul said...

lama-lama pandai la tu.kena rajin masak je.

ciare (^_^)v said...

aku akan berusaha utk dtg =) erm jam 3 ye?

Mia-Ina said...

mia pun tgh gigih menerrorkan diri belajar dr en tunang yg terror msk...huhuhu....wp tau msk sikit2x pun ..pedas telinga mia ble msk umah sedara...ada je x kena...huhu