Wednesday, September 8, 2010

ape barang duduk ofis arini??? -.-


rabu 8september2010
8.00am


dah sampai ofis. arghhhhh takde semangat langsung dah ni. seyessss =.=

semalam, bukak puasa kali terakhirnya dalam bulan puasa tahun ni dengan RR. sob sob. terakhir before beliau balik kampung. sob sob. takpe takpe tahun depan insyaAllah boleh ikut beliau balik kampung dah. hehe. aminnnnnn...

makan kat nandos je. urgh gambar tepek later ya. hee. pastu aku sempat membeli kasut raya. hehe. kasut raya aka kasut g keja aka kasut g jalan2. ;p

pastu balik semalam, pergi giant dengan along dan intan. hajatnya, nak cari brooch plus tudung raya, tapi semua jual tudung awning awning tu jeee. tak sukaaaaaaa. sebab memang skang trend jual tudung pattern itu. i takmo la same je dengan semua orang. i nak menyerlah sorang sorang di pagi raya. muahahah.

so tak beli. dapat beli brooch je.

adikku intan aka nenet amboiii shopping sakan naaaa. siap beli jubah cantik ade sulam sulam tangan tu dengan harga 50 hengget jeee! harga lelong! sape nak, cepat cepat g giant batu caves okay? :)

emm plan nak balik malam ni tak jadi. sebab, mak tak kasi. bukan apaaaa, bahaya jugak la sebenarnya. yelaaa jalan kampung kan.. bahaya bahaya kalo ade pape. bukan ade rumah kiri kanan ponnn huhu.

okay la. takpe. esok pagi je balik kampung. harap tak jam. hehe.

p/s: kan smalam ade kuar kat radio cakap jangan pecaya sms yang kate raya ari kames. so, pape pon kite tunggu je pengumuman malam ni okay? hushh jangan la kamesssss. kalo betul betul kamis, malam ni jugak aku balik kampung! haha

1 comment:

ciare (^_^)v said...

kan kan kan muni. sama la kita. apa brg duk opis arini. what to do T__T tp xpe, i half day arini. kul 1 chow cin cauuuu. hikhik