Monday, August 30, 2010

semalam pegi ampang park.


ahad 29hb82010

pegi ampang park dengan RRAH (tetiba letak nama ayah sekali. haha)

hey, sape sape nak kawen atau nak tunang dan nak beli ready made lace, pegi la sane cepat. dekat kedai bertentangan dengan 1st lady. murah murah pulak tu. ready made ok. gilerrrrrrr ;p harga dalam 130 ke atas. rasenya paling mahal pon dalam 180 kot.

haishh rugi mase tunang aritu die takde jual. rasenya time raya je kot ade. sebab dlu before tunang, pegi sane lepas raya takde ponnn. hoh hoh. tapi raya tahun lepas pon takde jugak. mungkin die baru stat bisnes tahun ni kot :D

so, sape2 nak cari lace ready made, hah gi je sane. aku dlu baju tunang ku yang cun melecun tu ceeewah kos semua skali 300 okay~ kat sane cume 180 je. woooo ;p

okay, sekian iklan tak berbayar. heh heh.

penat gileeeeeee smalam, balik rumah, terus pengsan kejap atas katil. RRAH pulakkk penat tahap ajak die datang bukak posa di rumah tapi die menolak kate penat sangat pastu rase bersalah sebab mak ayah semua orang tanye tanye napa die tak datang. hihihi.

lenkali, tolak la lagi ;p

p/s: nikmat gilerrrrr bukak posa smalam. bergelas gelas air oren sejuk masuk ke tekak sebaik sahaja azan berkumandang. pastu makan nasi goreng lauk rendang ayam masak lemak cili padi campur daun puding + terung bercili

ALLAHUAKBAR!!

:p