Friday, August 13, 2010

menu bukak puasa hari ke3 =D


cube korang tengok jam pukul bape skang???? 10.30 malam kan kan?? sooo bole la tayang gambar makanan. hikhik. eh tayang siang siang pon takdehal ya.. ikut masing2 la kan. hee.

tadi balik lambat. pastu taknak laaa bukak puasa kat ofis kan.. text tunangku cakap nak bukak posa same2 hee. pakse die untuk setuju neh =P ohhh awal awal bulan posa, jalan gi KL sangat tak jam eh. cume jem dari bukit damansara nak menghala ke arah tol selatan tu je la.. kl dah tak jam.. bagussssss.

kalo tak selalunya aku sangkut depan dbkl tuh (huh!) dah dekat 30 minit okayyyyy. tapi tadi dari ofis amek mase 15minit jek. sukaaaaaa =)

mungkin sebab awal ramadhan kan, semua bukak puasa kat rumah. biasenya dah tengah2 nanti baru ramai bukak posa kat luar. heee.

sempat la tadi pergi sogo sementara tunggu RR turun dari ofis. sempat lagi tuuu beli handbag. hiksss. beli untuk adik ku intan. kasihan dia. jadi cikgu sementara tapi tak dapat2 gaji lagi. yelaaa baru grad kan. haruslah takde duit. pastu die g keja plak pakai handbag lama ku yang dah nak putus... dengan kulit terkopek. syahdu aku nengok.. =P

along jangan jeles okay~ ko kan baru dapat hadiah besday beg bonia dari suami tercinta.. harga retus retus. ahaksss =P sian kat adik kita tu. hikhik.

so tadi makan ini

RR punya..

RR punya lagi.. (memang pencinta indian food betulllll.bukak posa pon dengan roti prata. hahah)

aku tekak melayu + western sikit. so makan la chicken chop dengan nasi =P


macih tunang saya.. belanja saya bukak puasa. saaaaaayang kamu banyak banyak. hehe =)

tadi kan, mase aku tengah tunggu RR, tetiba dia call. die tanya kalo kawan die nak join, bole tak? terus aku cakap. "TAKNAKKKKKKKKKKKK!!!"

wahahaha. yelaaaaa. orang nak bukak pose dengan die. cibuk je nak ade orang lain. huh. hihihi. pastu RR kate "abes laaaa kena banned dengan kawan kawan lepas ni" muahaha. tu yang aku nak tu. ngehhhhh~ kate queen control =P

pastu kawan die tu makan sorang2 je kat luar. hehe kesian pulak. padahal before ni penah je makan sama sama. tapi tadi aku kejam sikit. ahh dulik =P

2 comments:

LiFe Is BeAuTifUl LyRiC said...

terliur pulak tgok roti telur tuh...HAHAHA.. yapadahhh..

mun-e said...

hahaha. tapi roti telur tu mmg sgt besh! cewah padahal bole je buat sendiri :P