Sunday, August 29, 2010

KK home decor~


sabtu 28hb82010.

smalam hari yang sangat memenatkan tahu tak! mungkin penat sebab merayap sorang sorang kot. heheh.

semalam, pegi selesaikan beberapa perkara.

- bayar keta bulan ni
- bayar bil bil
- beli basket kat KK home yay! :P

gigih jalan sorang2 pergi jalan TAR. kenapa sorang? sebab adikku yang patutnya mengikut tapi tetiba die kena tolong masak masak di rumah sebab kawan kawan UTP die 20 horang iftar kat rumah. lepas tu, my lovely fiance plak.. keja la pe lagi ;p

adikku tanya, takpe ke ko pergi sorang sorang?
jawab kakaknya, takpe intan.. asalkan aku tahu dalam hati ku sentiasa ade seseorang.

wakakak poyo! (tanye lagi soalan takpe ke takpe ke macam tu ;p)

huihhh jalan sangat jam huihhhh. nasib baik skill cilok aku sangat mantap. sori to say, kalo tak reti cilok, nangis la ko dalam jam. hew~ dalam erti kate lain, kalo dah terdesak, potong je Q. huahua. yang penting muka mesti setebal kulit buaya ;D (driver baik jangan ikut contoh ni ;p)

okay.. baru tau KK home decor kat jalan TAR tu rupenya bukan dekat SSF (tak tau napa fikir kat situ, pakai agak je. heh heh) tapi rupanya ia berdepan dengan MAJU Junction. aku plak pergi parking kat belakang CIMB. nangessssssss T_T

so menapak laaaa pergi ke sane. tapi bermula dari SSF dulu. pastu merayap2 la masuk first lady, mari butik.. ngan kedai2 lain semua. penat! masuk kedai kedai tu mengundang penat rupanya! sebab berasak asak. nak belek baju pon tak dapat.

ade satu baju kat MARI butik tu, sangat berkenannn. harga 200++. ingat nak belikan baju tu sebagai baju hantaran tapi lengan die dah cantik bermanik semua pulak tu lengannya panjang. haishh sayang la kalo nak alter lengan.

butik pengantin alinas ade offer, nampak kat pintu die. tapi segan lah nak masuk butik pengantin ni.. apakah?? :P tapi seyes segan. kalo RR ade pon segan jugak. hihi. sebab macam tak caya nak kawen, bole? haha

eh bilenya nak sampai ceta KK home ni? ;p

okay okay jom tengok gambar dalam KK home.

kerusi itu harga nya 499 sebuah ;p seyes kiyut! kecik je kusi tu. dah terfikir nak beli untuk wedding just sebab nak duduk time pengantin dah sampai lepas berarak kan.. tapi 499 sebuah, hoh! baik aku save bajet beli cincin diamond. heh heh.


snap cepat2 time takde orang/pekerja KK home ;p

hehe suwit je~ lovely bangatttt

so, apa yang ku beli sampai sanggup meredah lautan manusia tu? hahah



tada!

ehem ehem. tantek takkkk? ;p

bekas untuk letak hantaran atas dulang hantaran ;p harga satu 9.90, aku beli 6.. pastu terus dapat jadi member sebab skang ade promosi katenya. beli harga lebih 53 hengget terus dapat jadi member. kalo tak, kena beli lebih 300 hengget baru dapat jadi member. hoho. jadi member beli barang lain dapat diskaun ;p pasni nak borong bunga untuk hantaran pulak. hee

ps: suka beli benda benda remeh2 camni awal awal. kerana? kerana tak suka beli sekaligus last minit sebab nanti rase macam sayang nyaaaa duit untuk benda2 camni. so sementara masih tak sayang duit, baik beli dulu before ubah fikiran =)


2 comments:

dd dudu said...

wahh muniii aku pun nampakk basket ni kat KK Home smlm. tp KK Home wangsa maju, hehe.

pegi sbb ade iklan KK sale besar2an. tp last2 aku xbeli pape pun, ushar harga je :D

~ ReD ~ said...

huihhh...sorang2 je pergi?

"Mama... Janganlah Menangis Lagi.. T__T" Versi Luahan Hati Seorang Ibu Kepada Anaknya...