Monday, August 23, 2010

jauh perjalanan ;p



jauhnya perjalanan biskut raya ku ini.. dari senawang - bangi - gombak akhirnyaaa sampai jua ke pangkuan batu caves hahah ;p

rasenya next year tuan pengedar biskut raya kena buat satu pick up point kat KL lah. senang. supaya tak susahkan orang lain untuk pass pass lagi dah. heheh. tuan pengedar harus fikirkan tentang hal ni ya!

ramai ni pembeli luar daerah. wahhhh luar daerah gituuuu~ ahaksss~

special thanx to dd yang pass kan biskut raya ni kepadaku dan asek ditegur oleh ofismates yang nampak beliau kendung biskut raya berbalang balang.. hahaha. takpe dd, pahala lebih di bulan puasa ;p

tak sabar nak makan! nyum nyummmmmmmmmmmmm =]''


2 comments:

dd dudu said...

nak tukar nama biskut-misteri-yang-ada-coklat-didalam tu kepada biskut payung burger la. hehe rupe die mcam payung burger.

biskut payung burger, hik2

cronyz said...

best nye...beli kt ne?