Tuesday, August 24, 2010

hari ketiga belas.


semalam buka puasa dengan tunang tercinta ;p

dekat pizza hut. mulanya nak pegi black canyon. tapi tetiba takut black canyon tak dapat halal jakim kan.. so makan pizza hut aje la. yang bertentang dengan black canyon. huhu. rindunya black canyon~

RR: bole tak tangan tu jangan buat macam tu?
mun-e: wekk nak buat jugak ;p


fuhhh akhirnya dapat jugak makan pizza ade meatball ni. cedapnyaaaa :]''

nasi kurma. emm biase biase jeee~ tak order yang ni pon takpe. hehe.


mushroom soup! me loikeeeeee~~ ahak ahak

makan, solat magrib pastu balikkkkk. takde la lepak lame2 ponnn. bulan posa ni kannnn. hehe. tapi before tu sempat masuk poh kong kejap. :P

ohhh saya jumpa cincin kawen idaman! tapi harga nyaaa.. tsk tsk. over bajet la pulakkk~ huhuhu. takpe takpe tu emas yang mahal tu. kot2 la emas 916 ade design yang serupe jugak kann. mebi leh murah sikit. weekend ni nak g terjah emas sri pinang dengan habib lagi :P


No comments: