Monday, August 16, 2010

hari keenam.


morning!

^-^

cube korang tengok hari ni bape haribulan? ohhh. 16hbogos dahhh. tengah bulan ogos dahhhhh. wahhh. pastu hari ni hari keenam kite berpuasa. wahhhh. cepatnya mase berlaluuuuuuuu.

kan kannnnn?

aritu mase borak2 dengan ofismate, die cakap die amek cuti 30hb ni.. sebab 31 kan jatuh pada hari selasa. so kalo amek cuti isnin tu bole la cuti panjanggggg sikit. hohoho. aku tak terfikir plak camtu. aisehhh rugi rugi =p nak apply macam segan plak sebab amek cuti raya panjang sangat. hahaha.

neway, tadi dah sms ke tunang tersayang. suruh die amek cuti 30hb tu. bole die cuti lama sikit berpuasa kat kampung. heheh. bagus nya kannn. sendiri tak amek cuti, suruh orang lain amek cuti plak :P

okay lah nak siap2 g keja dah. emmmmm. nyamannya bile kuar g kerja pagi2 hehe.

taaa (^-^)/

6 comments:

Ainul said...

ainul pun dh 6 hr pose.harap dpt pose penuh.chaiyok!!!

Nora a.k.a Aira said...

selamat bepuasa :) blogwalking here. nice blog :)

mun-e said...

ainul: cayok mama ainul!!! :D

nora: hi nora.. slamat berpuasa .. thanx singgah sini :)

cronyz said...

kopok moni...ko x cuti ke nuzul Quran jumaat 27 Ogos ni? kalo ko amik cuti 30 berderet 5 ari ko cuti..hehhe

dd dudu said...

si minyak ata ni suke suki jek panggil muni kopok moni, ekekeke gelap tutup mulut

mun-e said...

minyak atap ni mmggggg. Dh la tau KL xcuti nuzul quran lg mau tanye. Cehhh :P