Thursday, August 26, 2010

hari keenam belas.


ramadhan 16.

hari ni hari yang paling berselera sekali aku makan dalam ramadhan tahun ini.

ikan keli sambal level pedas super saiya!!

gulai ayam masak lemak cili padi!!

roti john buatan abang ipar!

ALLAHUAKBAR!!!




over plak :P

alhamdulillah skang dah semakin tenang rase. ayah semakin sihat. mak pulak dah selalu masuk dapur untuk masak lauk yang sedap sedap. hahah. kalo tak tuuu sedih je makan nasi goreng masakan sendiri. kehskehs. atau pon makan masakan air tangan adik ku atau angah ku. walaupun sedap tapi tetap tak sama dengan air tangan mak!

wuwuwu.

sebab tu lahhh skang ni along ku kalo balik weekend jeeeee macam2 die nak tapi dengan syarat mak ku yang masak. ceaaa~ takpela. time pregnant ni kasi can la nak manje ngade semuaaa. next year giliran aku plak nak manja manja okek! ceeeeeeewah.

muni suka pk jauh ke depan tauu. benci ah :P


2 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

hahahahahah x tahan tuh roti john buatan abg ipar... betui ke sam buat? aaaaa aku nak jugak!!!!!!!!!!!!!

mun-e said...

betul laaaa

sedap weiiii

ko nak?? balik la rumah :P