Monday, August 2, 2010

eh tak sempat pk tajuk :P



phew~ ni tengah nak tunggu mak ni.. ajak pergi rumah jiran lama kat area tmn melawati tapi jirannya masih dekat ofis. hehe. so amek kesempatan ni type cepat cepat cepat. hihi.

semalam kami pergi baaaaaaanyak tempat! since RR kate "hari ni nak jalan mana.. jalan je.. nak masuk mana.. masuk je" hahah. selepas 3 jam jalan tanpa henti, RR akhirnya tersadai kepenatan kat kedai ape tah time aku tengok2 baju pengantin beliau terduduk sudaaaaa. hiks.

mula2 pergi pameran pengantin kat JJ AU. tapi hampeh. booth tak banyak. pastu, nak tenangkan jiwa makan lunch kat restoren asam pedas. tapi tak besh jugak. seriously, adik aku intan masak asam pedas lagi sedap dari tu. kalo die masak lah. hahaha. ok ok je asam pedas die. nothing special. mak ku punye 100% lagi sedap okay~ heeee.


kan kan.. tengok pon macam tak menarik :P

tapi sebab aku kate nak belanja, aku paksa la diri untuk makan sampai abes. hehe. lagipun nak jalan jauh katenya kannnn hee.

lepas tu ktorang pergi ke sogo. solat dlu pastu naik tingkat 2. hoh. punye ramai umat nabi muhammad kat sogo smalam. sebab baru gaji kottt. huhu. terus menuju ke bahagian jual baju kurung jenama H&H and moon itu. heeee. survey survey baju kurung untuk hantaran. yaaa, saya nak mintak baju kurung sebagai hantaran. suwit kan???? ;P

okay, jangan tiru! hahah.

tapi tak beli pon. hiksss. awal sangat lagi la nak beli. tunggu nak raya lah baru syiok. hehe.

ehhh sambung nanti. mak dah panggil. hahah.
byeeeee!


No comments: