Wednesday, August 4, 2010

backache. hoho. mcm orang tua plak :P


tadi aku pergi ofis even rase sakit kat belakang tapi still jugak pergi. tapi masa drive huhu tak tertahan rase nya.

tak bole duduk sandar. kena duduk tegak je. huhu. so aku terus la g klinik kat 1st floor. kan smalam aku cakap "si dia" dah delay 5 hari. maka, doktor cakap sakit belakang tu sebab simptom2 si dia nak datang la tu.. nothing to worry.. tapi risau jugak la sebab tak pernah tau cycle ku lari. kecuali bulan puasa tu ade la 2 kali. pastu sakit belakang ni dah rase 3 hari dah sebenarnya. huhu.

so. thats it. dapat MC dan sekarang sudah ade di rumah =P

rasenya hari ni kena baring2 je kot. huhu.

anddd RR pon mc arini. pening katenya. ceeeewah sehati sejiwa pulak :)

3 comments:

dd dudu said...

haaaa kejap lagi petang karang mesti jumpe!!!

;p

Riezal aka Rezdrake said...

dua2 Mc...sehati sejiwa....hmm ada makna tuuuu..



pi date laa tu nanti..

mun-e said...

2-2 org di atas ni sepakat ke ape ni? haha. xde maknenyaaaa aku tdo sampai magrib! ni baru bangun ni. huhuhu