Tuesday, July 13, 2010

welcome to da family, lin! ;)


aku sedih dengan apa yang berlaku skang.. yelah. aku nak kawen.. tapi dalam keadaan ayah ku skang aku tak dapat nak lari dari fikir yang lepas kawen tak duduk sebumbung.. aku tak tau cemane nak hadapi. ape2 pon life must goes on...

hmmm.

okay tak nak sedih sedih. kalo ikutkan ayah ku sangat tabah orang nya. betuuuul. die seorang yang ceria. kadang kadang die sendiri yang akan create suasana lawak pasal keadaannya. tapi yela kan dalam hati siapa yang tahu.

ni cerita 2 minggu lepas. cousin ku, nuai (name manje :P) selamat dah berkawen. ekceli nikah dah lama dah. bulan 5 hari tu. baru last 2 weeks buat sanding kat rumah perempuan kat pulau indah and last week yang aku balik kg kat belah ktorang kat kampung melaka.

pengantin perempuan tu aku kesian la kat dia.. sebab mak dia meninggal dunia beberapa bulan yang lepas. hmmm. sian la. memang macam tau tau je sebab mak die memang nak cepat2 dorang kawen tapi ajal terlebih dahulu jemput die. muda lagi tau dorang ni. baru 23 tahun. hoho.

purple. i loikeeeee ;)

bulan bape tah aritu aku ngidam sangat nak makan kek gula hangus ni. sekali jumpa kat kenduri ni! huwahhhhh :D

adik badik pompuan saya.. angah, si nenet yang jadi cikgu sementara :P dan si along pengantin basi. ehhh. hahaha.

sian.. takde pasangan aritu.. RR balik kg. so snap la gambar sendiri. tsk :P

pengantin basi dengan pengantin baru :P

lepas along ku dengan abg ipar ku turun, aku pulak naik. sedihnyaaaaa naik sorang sorang!! =P


ni mase majlis bertandang pulak. hehe. simple je. biase lah kat kampung kampung kan.. simple je.. yang penting, meriah! ;)

geng cuci pinggan kat belakang. haha.

aku pon tergolong geng cuci cuci jugak. =P aku adalah penyelia okay~~ tapi penyelia laa yang buat banyak kerja. basuh pon aku. sental pon aku. lap pon aku. eh ehhhh. kate penyelia harus lah arah kan je kannnnn. haha. takde lah tak kesah pon~~ :P


tengok. tengok. potong agar agar pon akakkkk jugak =P

haha mase ni kelam kabut potong. sebab tu tak sempat da nak cari alas alas ke ape. belasah je potong bertinggung camtu. heeeee.

eh. harap harap mama mertua bace entry ni kan. hahaha. mentang2 ade bukti buat kerja. =P


4 comments:

~ ReD ~ said...

muda lagi la 23 tahun tuu..baya linda..:D


Latest Entry : Pernahkah dan Tahukah Anda?

dd dudu said...

mune munee, pelamin die cam langsir kann, heh comell

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

ko curik gambar aku ekkkk~!

mun-e said...

red: yeke baya linda? tp linda nmpk mcm lagi tua dari i. wahihihi :P

dd dudu: a'aaa mcm langsir.. pink+purple. suwit jeeee hehe

along: yee aku curik sebab bulu mate aku nmpk pjg dalam tu. haha