Wednesday, July 7, 2010

terang lagi bersuluh :P



tengok tu ade orang search 'blog murni pandang dengan mata hati'. hahah. sape la yang beriya search blog aku ni =P salunya orang search pandangdenganmatahati atau pon mun-e blog. tapi yang ni.. jujur betul. hihihi.

pastu ramainya search resepi sup ayam. kihkih. ni mesti gara gara entry ini pasti orang itu takut nak follow resepi tu sebab festime aku masak sup ayam. haha.

pape pon.. mekasih sebab sudi bace blog saya yang lebih banyak merapu pasal diri sendiri je ni.. heee ;)


1 comment:

Mama Hanim said...

k.wani x search pn.. klik2 je..hehe..