Thursday, July 15, 2010

takde benda pon...


hari ni takde benda nak cerita sangat.. hmmm.. penat lah dengan kerja.. rase nak tukar kerja je. hahah. mesti kena bebel dengan mak kalo dengar ni =P

aku suka kerja skang tapi aku tak suka bila kena update2 progress report, bole? :P

neway, takpe.. esok dah jumaat. walaupun harapan nak balik awal esok tu takde la kann.... tapi oleh sebab sabtu and ahad ni, kami akan terbang ke lapisan tinggi gunung yeyeyeyeayyyy..

nak g cameron, company trip lah syg! hehe

nah! muka ku dalam toilet ofis pagi tadi =P

ohh~~ everytime snap gambar sendiri pastu emel ke RR.. debar debar ohhh tunggu die respond.. paling suka kalo die cakap "comeynya sayanggggg" hahahaha. bunga bunga sampai ke petang weh! :P nanti dah kawen, dah ade anak, nak buat jugak la camni.. snap gambar sendiri dengan gambar anak.. kite tengok time tu die cakap "comeynya sayanggggggg ke atau comeynyaaaa anak kite"

kalo die pilih comeynyaaaa anak kite.. huh! nak sentap!!

:P

2 comments:

Nur Amlya @ Amie Fadli said...

lupe ko g cameron... belikan aku sayur mayur yg byk!

mun-e said...

tengok la kalo jumpa kebun sayur. hahaha :P