Thursday, July 15, 2010

suka benci bilang cinta!!


sekarang setiap selasa - kamis malam 11.30 aku gilerrrrrrr layan cerita benci bilang cinta ni. hihihi. ceta ni tiru ceta korea yang princess hours tu tak silap tapi skarang dah jadi lain la pulak. dorang tambah tambah lagi cerita tu..

tapi i loikeeeee~ so suwittttt dimas dan windaa.. uuu suwit sangat~~


mase dulu2 dorang asek gado.. memang sakit hati sikit la tengok :P pastu sebab ade watak penyibuk.. nyampah.. mase tu aku malas nak layan.. tapi since dorang dah mula mengaku yang dorang saling mencintai.. wahh sukaaaaaaaa.. suwit sangat.. nak nak skarang winda mengandung sudahhhh..

tadi dimas beriya cakap "Aku x perlu sesiapa lagi kecuali kamu dan 'anak kita' ".. mase tu belum tau winda pregnant lagi.. skali tengok2 winda pregnant.. aaaa suwitnyaaaa~~

pastu sikit2 cium.. beshnyaaaaaaa.. hahahaha abes la buat statement gini kannnnnn :P


suka la cerita camni.. mula mula gado.. pastu bebaik~ so suwittttt~~ (bape banyak suwit daaa :P)

oohhh tak sabar nak tengok esok! cant wait!!


psssst: aku rase dimas time miskin lagi ensem dari time kaya :P sebab rambut kotttt. pastu time kaya asek pakai coat je. hari hari pulak tu. hahah.

2 comments:

@ty_farEd said...

ooowwwhhh..siyes..!!! saye suker bangat cerite ni jugak..!!! hahaha.. tak dapat tengok petang saye layan maLam pukuL 11.. kaLo tak sempat jugak.. saye tunggu marathon nyer hari sabtu... huhu.. yeah... dimas ensem bangat....oowwhh.. jatuh cinta..eerr... huhuhu.. but cerite ni lagi complicated dari cerite princess hour tu kan... dah susah nak predict dah ape yang akan jadi...

mun-e said...

yeyyy beshnya ade gengggg. hahah. besh kan ceta tu. haishhh suwit sgt la dorg skang ni. suka tengokkkk ;)