Friday, July 9, 2010

semakin hari semakin lambat



semakin hari... semakin sayang.. eh eh silap pulak. haha. semakin hari semakin lambat aku pergi kerja. sebabnya.. jalan tak jam! aku kuar 8.30 pon busuk busuk 9 dah sampai. kalo wangi wangi 8.50 dah sampai kat punch parking tu. hahah.

arini target nak balik awal weeeeeee. sebab minggu ni hari hari balik lambat (pukul 7 tu dah consider lambat :P) so arini bole target balik tepat 4.45 pm sebab core hours utk minggu ni pasti dah terlebih lebih. hehehe.

pastu plak, AM cuti arini. yessss! salunya aku lambat pon sebab beliau lah. banyak sangat kasi kerja =P

okay, nak gi dah. selamat bekerja untuk kamu semua ek?

hari ni hari jumaat. kite enjoy~~~~ hihihi

eh ni bukan baju hari ni. ni baju hari lain =P


1 comment: