Friday, July 16, 2010

selamat berweekendddd wiwiwiwiiiii =)


saya saaaaaaayang sgt dengan tunang saya. insyaAllah sayang sampai ke syurga. wahhh :P

30hb8 ni which is ada lagi sebulan setengah la lebih kurang kami nak mencapai anniversary 2 tahun :). im thinking of want to make him suprise dengan hadiah yang aku nak beli nanti ni.. hehe.. dah ade dalam kepala dah.. heee

eh alaaaa jangan la die bace blog ku ni sehingga lah hari itu sampai. hahah. harap2 die tak bace fuh fuhhhhh. tapi kalo die bace mesti die debar2 nak tau =P teka jangan tak teka.. ngehehe..

tak sabar nak buat suprise itu ;)

neway, esok pagi2 dah kena keluar rumah dah. pukul 7 dah kena kumpul dekat bawah ofis. beshnyaaaa nak naik cameronnnnn. excited sangat.. bukan excited sebab tak pernah pergi tapiiiiiii excited sebab nak pakai jaket tunang ku belanja tadi yayyyyyyyy =D tu yang saaaaayang bangat sama dia tu. hahah. siap hulur duit belanja lagi. hiks.. duit nafkah pertama kah? :P

nanti nak amek gambar banyak banyak. pastu excited jugak la sebab pergi dengan ofismate kan.. which is dah lama tak ber hu ha hu ha secare orang muda ni.. asek asek g kenduri kawen-sambut besday kawan punya anak.. kannnn haha. so nak enjoy abes abes kat sane nanti. heee. tido kat hotel dengan kawan2. hmm last buat tu mase g medan tahun lepas :P hushh rindu geng medan ku :)

okay, nak g packing packing. bawak beg pack je haaa. gi 2 hari 1 malam je kottt. takkan nak bawak beg pergi haji pulak???

heheheeee.

cya!!

p/s: nanti i tayang jaket baru tu yeeee :P

No comments: