Friday, July 2, 2010

saya suka subway!


buah hati saya dah balik kampung tadi. wuwu. sedihhhh. tapi before tu ktorang sempat dating makan subway =P

saya punya : chicken toriyaki pastu roti tu roti parmesan.

tak ingat dia makan apa. hihi. upload gambar buah hati saya tengah mengunyah secare buruk haha


sedihnya dia balik kampung. wuwu. takpelah esok saya pon nak pergi perak jugak. nak pergi perak kat sungkai. dekat je tu dengan bidor kan kan... :P

pastu ahad pulak ade wedding cousin kat pulau indah, klang. yayyy tak sabar nak berkumpul sedare mare. ^-^

lately ni memang asek gi kenduri je. diam diam je tau kalo nampak saya macam dah berisi sikit =P takpe, lambat lagi nak kawen next week kite stat diet balik. huahuahua.

p/s: baru jumpe dah rindu balik dah. tsk.

No comments: