Wednesday, July 7, 2010

progress kawen saya :P


salam. kalo tengok kat bawah tu kannnn dah 6 bulan++ kami bertunang. ^-^ along ku pon dah sebulan selamat menjadi isteri orang.

so.. kami (saya dan RR) dalam proses menetapkan tarikh pernikahan/persandingan belah saya dan belah dia. mak pon dah bising bising suruh tetapkan tarikh before puasa ni. hoho. puasa bile? sebulan lagi kan???


O-o gulp!

susah jugak ek nak tetapkan tarikh ni. haishhh. saya cakap ngan RR, takyah la tensen tensen pk banyak sangat.. tetapkan tarikh je pon kan. yang penting, kite kawen :D

so.. tu je la pon. yang before ni dok tayang pelamin la.. bilik pengantin la.. sebenarnya takde tarikh lagi pon. hahahaha. berangan je dulu =P pasni bila dah ade tarikh, pasti ade sticket counting days tertepek kat blog ni =P

tak sabar kan??? cehh tanya orang lain pulak tak sabar ke tak. hihi.

3 comments:

~ ReD ~ said...

hoh?b4 puasa???O_O uihhh..x lama lagi ni..hoho

Mama Hanim said...

btul tu..kawin kan perkara baik..

Mia-Ina said...

ooo..ingatkan dh tetap tarikh....xpe,xpe..lps ni edisi murni lak dgn persiapan weddingnya